У Запоріжжі побудують мечеть поблизу католицького храму

21.07.2018 18:19 0

У Запоріжжі побудують мечеть поблизу католицького храму

Депутати Запорізької міської ради «дали добро» мусульманській релігійній громаді на розробку проекту землеустрою з відведення земельної ділянки.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Свою мечеть мусульмани зведуть по сусідству з католицьким храмом.

Йдеться про ділянку площею в 0,9 гектара у парку Пушкіна. Згідно картографічних даних, ділянка розміщується на вулиці Волгоградській на місці колишнього футбольного стадіону.

«У нашому місті проживає значна частина мусульман. Наша громада веде серед них велику культурно-просвітницьку роботу, основне завдання якої - створення міцного суспільства і здорового діалогу між представниками різних культур і релігій, що в свою чергу призведе до створення мирного процвітаючої держави. При цьому у нас немає постійного приміщення для проведення релігійних обрядів, проведення зборів і просвітницьких заходів », - йдеться в тексті звернення глави ради мусульманської громади Ідана Юнусова.

Нині у Запоріжжі функціонує тільки невеликий молитовний будинок на вулиці Зоряна (колишня Муравйова), де мусульмани збираються для проведення спільної молитви.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/land_and_property_problems/71886/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальная одежда Bad Boy Разные виды ДСП для вашего ремонта, строительства и не только Кухонная мебель из натурального дерева Бра, как обязательный осветительный элемент Вывод из запоя в Москве

Публикации