У Запоріжжі збирають підписи проти Хресної ходи УПЦ (МП)

15.02.2018 14:55 12

У Запоріжжі збирають підписи проти Хресної ходи УПЦ (МП)

У Запоріжжі громадські активісти збирають підписи проти проведення 25 лютого на головному проспекту Хресної ходи УПЦ (Московського Патріархату). Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі Інна Челцова, пише Forpost.

Активісти нагадують про гучні скандали, які сталися у місті з представниками УПЦ (МП), вважають такі дії провокаційними, а також зазначають, що рішення міської влади в угоду духовенству Запорізької єпархії УПЦ (МП), очолювану митрополитом Лукою, порушує конституційні права громадян та ображає почуття віруючих інших конфесій.

Мешканці вимагають негайно відреагувати міську владу на звернення до мера та знайти компромісне рішення, яке б влаштувало всю громаду Запоріжжя.

Нагадаємо. 25 лютого, в день Торжества Православ’я, до міста прибуде ікона Божої Матері «Троєручиця Бердянська. Духовенство та віруючі УПЦ (МП) планують цього дня пройти Хресною ходою по центральному проспекту міста.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/protests/70106/

Следующая новость
Предыдущая новость

Угги — универсальная теплая обувь 24 Вулкан зеркало Велпатасвир в составе индийских препаратов помогает в борьбе с ВГС всех генотипов Удобные и теплые зимние куртки для мужчин Лучшие бонусные программы от казино Слот Азарт ждут вас!

Публикации