У Запоріжжі жорстоко побили людей, які принесли ляльки до храму УПЦ МП

07.01.2018 19:56 9

У Запоріжжі жорстоко побили людей, які принесли ляльки до храму УПЦ МП

Двоє запорожців принесли до стін церкви УПЦ МП ляльку, в рамках флешмобу на підтримку пам'яті трагічно загиблого малюка, якого не захотів відспівувати священик Московського Патріархату. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив запорізький активіст Валентин Бурий, пише Форпост.

Як пояснив активіст, до чоловіків вийшов охоронець і став розмовляти з ними на підвищених тонах, вимагаючи покинути територію церкви. Через кілька хвилин словесної перепалки охоронець викликав членів організації «Радомир». Молодчики, які під'їхали на мікроавтобусі, почали бити активістів.

Форпост зв'язався з одним із потерпілих. Чоловік не зміг дати коментар через погане самопочуття - як він пояснив, нападники скористалися газовим балончиком і ймовірно зламали йому руку.

Активіст просив не називати свого імені - відомо, що він - військовослужбовець і через кілька днів вирушає в АТО.

Організацію «Радомир» створили брати Антон і Микита Замараєви. На своєму сайті організація позиціонує себе як «православний союз», однак запорожцям члени «Радомира» відомі перш за все своїми проросійськими поглядами. Чоловіків спортивної статури з пов'язками «Союз православний «Радомир» бачили на акціях «Полк перемоги», на мітингах біля «Скорботної матері» і у низці скандальних заходів, організованих прихильниками компартії і вихідцями з «Партії регіонів».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/69623/

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбираем кроссовки на года Особенности конкурсов прогнозистов, проводимых платформой Ставка ТВ Строительные люльки ZLP – 630 с полной комплекцией Міністр з питань тимчасово окупованих територій обговорив з архієреями УПЦ КП ситуацію в Криму і Донбасі Какому святому молиться о потерянной вещи

Публикации