У Житомирі обікрали монастир УПЦ МП

14.08.2019 22:51 0

У Житомирі обікрали монастир УПЦ МП

У ніч з 13 на 14 серпня 2019 року відбулося пограбування храму Свято-Анастасіївського ставропігійного жіночого монастиря у Житомирі. Зловмисник викрав пожертви вірян, прикраси та ікону. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на ГУ Нацполіції Житомирської області.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 14 серпня близько 7:30. На місці працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та інспектор-кінолог зі службовим собакою. За попередньою інформацією, невідомий потрапив до храму, відчинивши вікно. Зсередини зникли деякі прикраси, ікона та пожертви.

Згодом під час огляду території правоохоронці виявили неподалік паркану викрадену ікону.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/76840/

Следующая новость
Предыдущая новость

Все для наращивания ресниц в Prime Lashes Где заказать дизайн интерьера? Увлекательные прогулки по реке в Киеве Увлекательная игра на зеркале без блокировок Чудеса Афонского старца Ефрема Филофейского

Публикации