У Долині хрестів з'явиться чоловічий монастир УПЦ (МП)

28.07.2017 15:06 3

У Долині хрестів з'явиться чоловічий монастир УПЦ (МП)

На сесії облради депутати 18 липня обговорювали рішення "Про надання Свято-Миколаєвському Шаргородському чоловічому монастирю земельної ділянки у постійне користування" - для будівництва храму Пресвятої Богородиці та келій.

Мова йшла про ділянку площею 9,8 га, яка перебувала у постійному користуванні Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Віноблагроліс".

Із другої спроби 43 депутати проголосували за виділення землі і цієї кількості голосів виявилось достатньо, щоб ухвалити відповідне рішення.

"Йосафатова долина - це особливе місце на Подільській землі, де у буремні роки ХХ століття, коли віра Христова потерпала від гонителів, явилася Сама Пречиста Діва Богородиця, - читаємо у спільному повідомленні прес-служб Вінницької і Могилів-Подільської єпархій. - Вона утішила людей і надихнула не боятися нічого і славити Бога. І сьогодні до Іосафатової долини, або до Долини хрестів, як її стали називати в наш час, безперешкодно за покликом серця їдуть усі охочі. Про це інформує сайт «Місто».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надмогильні плити від професійних майстрів Где купить библию в современном украинском переводе Вулкан - кладезь ярких эмоций и наслаждения "Пурпурові вітрила" короткий зміст Виды отчетов по практике: студентам на заметку

Публикации