У головній святині ісламу розбився француз (відео)

11.06.2018 15:16 0

У головній святині ісламу розбився француз (відео)

Чоловік помер в декількох метрах від головної святині ісламу - Кааби, заповідної мечеті. Як повідомляє УНІАН з посиланням на Daily Sabah, він стрибнув у натовп паломників з третього поверху.

У цей момент внизу перебували тисячі осіб. Чоловік помер на місці. За відомостями ЗМІ Саудівської Аравії, загиблим виявився 26-річний француз, який лише нещодавно прийняв іслам.
Хадж, або паломництво в Мекку - один з п'яти стовпів ісламу. Хадж триває п'ять днів, за цей час потрібно встигнути сім разів обійти навколо Кааби, відстояти належний час у долині Арафат і сім разів пробігти від горба Сафа до пагорба Марва і назад, кинути сім каменів у стовп, що символізує шайтана. Вся послідовність хаджу суворо розписана, і, якщо не здійснити основні ритуали, паломництво буде вважатися недійсним. Той, хто здійснив паломництво, отримує почесний титул «хаджі».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/71413/

Следующая новость
Предыдущая новость

Материалы для наращивания ресниц для мастеров лешмейкеров На Харківщині урочисто відкрили і освятили пам'ятник гетьману Івану Мазепі Как носить мужскую рубашку должным образом Перевозка тел умерших в любую точку мира Кроссовки-сороконожки

Публикации