У Вінниці Митрополит Епіфаній помолився за місто та його мешканців

15.09.2019 13:39 0

У Вінниці Митрополит Епіфаній помолився за місто та його мешканців

Митрополит Київський і всієї України ПЦУ Епіфаній 14 вересня відвідав Вінницю з нагода дня міста. З цієї нагоди біля Спасо-Преображенського храму було відслужено молебень за місто та його мешканців.

Зустрічали митрополита Епіфанія священики Вінницько-Барської єпархії ПЦУ, а також архиєреї та представники духовенства з різних регіонів України, юні хористи Спасо-Преображенського собору та вінничани.

«Дуже добре, що святкування Дня міста Вінниця ми розпочали саме із молитви, із подяки Богові,— зазначив Митрополит Епіфаній.— Просимо, щоб Господь і надалі так щедро благословляв вас. Нам є за що дякувати Богові, а особливо — жителям Вінниці, бо це місто є зразком для інших міст нашої держави. Я бажаю щоб Господь і надалі сприяв усім вінничанам, усім українцям, хто трудиться на свому робочому місці. Усім мудрості і натхнення Святого Духа».

Також митрополит Епіфаній вручив митрополиту Симеону орден Святого архистратига Божого Михайла І ступеня та привітав його з Днем ангела.

Після святкового молебню Митрополит Епіфаній здійснив Боженственну Літургію. Повідомляє власкор РІСУ Олена Петрик.

Митрополит Епіфаній у Вінниці

Митрополит Епіфаній у Вінниці

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/77146/

Следующая новость
Предыдущая новость

Накрутить подписчиков на Телеграмм канал Превосходства микрокредита онлайн в Украине Сайт новых русских и актуальных трейлеров Где найти качественную обувь в Киеве ? Селяни за власний кошт ремонтують унікальну церкву Чернігівщини

Публикации