У Великодню ніч спокій українців охоронятимуть майже 22 тисячі поліцейських

07.04.2018 11:43 3

У Великодню ніч спокій українців охоронятимуть майже 22 тисячі поліцейських

У Великодню ніч правопорядок в Україні забезпечуватимуть майже 22 тисяч правоохоронців. Про це 6 квітня повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує прес-служба МВС.

«Усі підрозділи МВС, зокрема Нацполіція, Нацгвардія, ДСНС та Держприкордонслужба повністю готові забезпечити правопорядок в містах та селах під час Великодня. У святкову ніч до охорони публічного порядку і безпеки громадян будуть залучені 21,6 тисячі правоохоронців. Серед них - тисяча військовослужбовців Нацгвардії», - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ.

Він додав, що поліцейські здійснили обстеження майже 6,9 тисяч культових споруд. Очікується, що у святкових заходах візьмуть участь майже 9 млн громадян.

«У святкових заходах візьмуть участь майже 9 млн громадян. Найчисельніші заходи очікуються на Львівщині, Дніпропетровщині, Харківщині та Одещині», - зазначив Яровий.

Окрім того, за його словами, із 7 по 9 квітня для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації залучать близько 7 тисяч чоловік особового складу ДСНС та 2 тисяч одиниць спецтехніки.

Яровий додав, що правоохоронці також вже розпочали підготовку до забезпечення безпеки на поминальні дні, які пройдуть 15-17 квітня і у яких очікується участь близько 4 млн осіб. До забезпечення безпеки у ці дні планується залучити більше 14 тисяч поліцейських та одну тисячу нацгвардійців. Про це повідомляє Укрінформ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70741/

Следующая новость
Предыдущая новость

Серебряные, золотые и позолоченные крестики в ассортименте Онлайн запись на приём к репродуктологу Будівельна компанія «AVILA» Вывод из запоя в Москве Протестанты готовят в Киеве грандиозный Праздник благодарения

Публикации