У Ватикані обговорювали виклики молодіжного душпастирства в Україні

13.06.2019 19:18 0

У Ватикані 10 -12 червня відбувалася 92 Пленарна Асамблея Ради організацій, що допомагають Східним Католицьким Церквам (R.O.A.C.O). Серед доповідачів був представник з України, отець Роман Демуш, член молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ. Його доповідь була присвячена викликам молодіжного душпастирства в Україні.

В інтерв’ю для VaticanNews отець Роман пояснив, що питання душпастирства серед молоді в Україні є актуальним з огляду на те, що в країні йде війна, стоїть гостро проблема міграції, спостерігаються часті розлучення серед молодих подружніх пар.

«Вкладати не в мури, а в людей», - підсумував о. Роман прагнення представників організацій, що допомагають Східним Католицьким Церквам, вкладати ресурси в освіту та формацію людей, здатних сприяти розвиткові Церкви й суспільства.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/76152/

Следующая новость
Предыдущая новость

Мятежный епископ УПЦ был "отравлен и ждал смерти", но "чудом исцелился" Казино, которое не может вам не понравиться Где заказать печать открыток? Преимущества покупки полотенец из микрофибры Митрополит Онуфрій видав циркуляр про особливе молитовне правило всім вірянам УПЦ

Публикации