У Білорусі ГРУшник закликав православних готуватися до "війни за святу Русь"

12.09.2017 14:19 6

У Білорусі ГРУшник закликав православних готуватися до

У Мінську в Свято-Єлизаветинської жіночому монастирі відбулася пропагандистська лекція підполковника російської військової розвідки ГРУ Антона Маньшина, передає Наша Нива.

"Незабаром на нашу Батьківщину, яка називається Свята Русь - без поділу на Білу, Малу і Велику, - чекає серйозне випробування війною. Нашим чоловікам, присутнім тут, ця інформація особливо стане в нагоді. Бо я впевнений, що вони візьмуть в ній участь ", - заявив полковник, який називає себе" воїном Христовим Антонієм ".

Він розповів віруючим, що пройшов дві війни в Чечні, брав участь у подіях на Донбасі, "засвітився" і в Сирії. При цьому свої дії тероризмом не вважає. І, взагалі, запевнив він, такого поняття як "тероризм" нібито не існує.

"Світового тероризму не існує. Не вірте в цей міф, який поширюють ЗМІ! Тероризм придумали американці і британці, щоб швидше почати Третю світову війну, щоб знищити Росію ", - упевнений Маньшин.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/68231/

Следующая новость
Предыдущая новость

Элитная косметика 3lab Автомобильная заправочная станция на погранпереходе «Котловка» На берегу Киевского водохранилища пройдет христианский палаточный лагерь Все, что вам нужно для рукоделия Заморожені овочі та фрукти - кладязь вітамінів під час Великоднього посту

Публикации