У будинку фігуранта "справи Хізб ут-Тахрір" ФСБ проводить "слідчі заходи"

19.07.2018 9:54 3

У четвер, 19 липня, в анексованому Криму у будинку фігуранта "ялтинської справи Хізб ут-Тахрір" Мусліма Алієва російські силовики проводять "слідчі заходи". Про це у Facebook повідомляє "Кримська солідарність", інформує "Тиждень".

"Надійшла інформація, що в будинку Мусліма Алієва на даний момент знаходяться співробітники ФСБ. Адреса: м Алушта, с.Верхня Кутузовка, вул. Підгірна 21", — йдеться у повідомленні.

Подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, 13 червня Федеральна служба безпеки Росії провела обшуки у домі кримських татар в селищі Аутка поблизу Ялти, після чого на допит забрали дівчину 27 років.

26 квітня глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що в окупованому Криму від ранку почалися масштабні обшуки в будинках кримськотатарських підприємців, меценатів та активістів Алі Барієва, Асана Барієва, Ремзі Веліляєва, Ресуля Веліляєва, Екрема Веліляєва, Зери Веліляєвої, а також їхніх дорослих дітей, які проживають окремо. Водночас в інших регіонах Криму проходять обшуки у всіх філіях підприємства "КримОпт", яке належить братам Веліляєвим.

10 травня, російські силовики провели обшуки в будинку кримських татар, унаслідок чого двох братів Ернеса та Енвера Сейтосманових затримали. Про це повідомляє правозахисна група "Кримська солідарність". За словами активістів, затриманих братів відвезли у відділок ФСБ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/71869/

Следующая новость
Предыдущая новость

Серебряные, золотые и позолоченные крестики в ассортименте Увлекательная игра на зеркале без блокировок Особенности складских тележек Тотал меньше 2.75: что это значит в ставках на спорт Квартирный переезд: «Абрикос» превратит проблему в праздник

Публикации