У Британії зі склепу церкви викрали колекцію людських черепів

21.07.2018 13:17 3

У Британії зі склепу церкви викрали колекцію людських черепів

У Британії злочинці вкрали понад 20 людських черепів із церкви Святого Леонарда, яка розташована у графстві Кент, повідомляє УНІАН з посиланням на The Sun. Церква Святого Леонарда володіє найбільшою колекцією людських останків.

У підземному склепі (осуарії) на полицях заввишки з людський зріст зібрано понад 1 000 черепів. Раніше вважалося, що кістки належали воїнам, полеглим у битві при Гастінгсі, але насправді це останки місцевих жителів часів XIII-XV століть, які були перенесені до церкви з кладовища. Більшість кісток належить жінкам.

Зараз поліція розшукує злочинців, які викрали з невідомою метою 21 череп.

Осуарії, як правило, являють собою місце для відкритого зберігання кісток у склепах або каплицях. Незважаючи на символізм, у цього звичаю є і практична мета – економія місця на кладовищах. До найбільш відомих відносяться осуарії при церкві Санта-Марія-делла-Кончеционе в Римі, а також Кісткосховище у передмісті чеського міста Кутна Гора, у якому кістки використані в якості матеріалу для оформлення каплиці.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/71890/

Следующая новость
Предыдущая новость

Переваги теплових насосів Шнековый насос Aquatica – отличный выбор по разумной цене Как обезопасить дом от взлома Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене Большой выбор махровых полотенец

Публикации