У Бразилії по-звірячому вбито католицького священика

31.08.2017 22:36 3

У Бразилії по-звірячому вбито католицького священика

Священика Педра Гомеша Бесерра (PedroGomesBezerra) знайшли мертвим в своєму будинку в місті Борборема (Borborema), у бразильському штаті Параібо, вранці 24 серпня.

Тіло священика, загорнуте у простирадло, було вкрите ранами - йому завдали ударів ножем, щонайменше, 29 раз, повідомляє "Седмиця" з посиланням на інформаційне агентство Fides.

Згідно з первинними даними, отриманими при розслідуванні, вбивця знав священика, оскільки ніяких свідоцтв крадіжки не виявили, і нічого з речей священика не пропало. Автомобіль священнослужителя знайшли у сільській місцевості, приблизно в 15 милях від місця злочину.

У заяві єпархії Гуарабіра (Guarabira) з приводу вбивства клірика повідомляється, що священик Педро Гомеш Бесерра здійснював своє пастирське служіння протягом приблизно двох років у церкві NossaSenhoradoCarmo в Борборема. З 1999 по 2007 роки він служив у Белене, де створив будинок престарілих « Добрий Пастир» й вів активну душпастирську й соціально-благодійну роботу.

30 серпня священнослужителю виповнилося б 50 років, і в грудні він мав відзначити 24-річчя свого служіння. Похорон пастиря 25 серпня був велилюдним.

Фото Благовест-инфо

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/68086/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная и тихая стиральная машина Bosch Виды отчетов по практике: студентам на заметку Справка 302 н для трудоустройства Сервис бытовых услуг Master911 Правильный подход к инвестициям

Публикации