У Боярці духовенство УПЦ вирішує з владою, як уникнути провокацій з боку громадськості

02.02.2018 20:44 3

У Боярці духовенство УПЦ вирішує з владою, як уникнути провокацій з боку громадськості

"Після закінчення недільного богослужіння, коли більшість парафіян вже розійшлись, на територіі храму з’явились люди з прапорами “Національного корпусу”, які були організовані громадянином Бердніковим Ігорем, деякі з них були в балаклавах. На сходах храму представники “Національного корпусу” та найняті люди провокували конфлікт, ображаючи парафіян та священнослужителів храму, принижували честь та гідність, погрожували розправою та знищенням храму. Найбільше обурення викликало той факт, що одним з учасників данної провокації був державний службовець, що займає державний пост в Боярській міській Раді, а саме директор Боярського комунального господарства – Ващенко Костянтин. Після провокативних дій, записавши все на відеокамеру, провокатори розійшлись і стали поширювати відео і заклики до безпорядків та релігійного протистояння в соціальних мережах. Завдяки поліції, яка прибула за викликом парафіян, ескалації напруги вдалося уникнути. Коли провокатори побачили поліцію, то почали поступово залишати церковне подвір’я", - пише сайт УПЦ.
Учасники зустрічі визначили плани дій у випадку повторення подібних подій на території міста.
Від імені Боярського благочиння було передано офіційний лист до мера, а також до голів державної адміністрації, районної ради та начальника національної поліції в Київській області.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Єпископ УПЦ КП передав тренажери в обласний центр реабілітації дітей Рестораны Бразильской кухни в Киеве Сайт Casino Tramps подарит удовольствие в бесплатных слотах Не знаете, как достигнуть успеха в своем бизнесе, то вам необходимо высококачественное продвижение сайта Стоматологическая помощь с помощью современных технологий в Киеве

Публикации