У Бахчисараї окупанти знову обшукують будинки кримських татар

11.10.2017 21:25 15

У Бахчисараї окупанти знову обшукують  будинки кримських татар

В анексованому Криму в місті Бахчисарай рано вранці 11 жовтня почалися обшуки в будинках кримських татар. Про це координатор громадської організації "КримЅОЅ" Таміла Ташева повідомила на сторінці в Facebook, інформує УНІАН.

Обшуки проходять у чотирьох будинках: у Сулеймана Асанова, активіста Сейрана Салієва, у якого обшук проходить втретє, цивільного активіста Тимура Ібрагімова і Сервера Зекерьяєва.

Нагадаємо, Верховний суд анексованого Криму визнав громадське об'єднання Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією і заборонив його діяльність на території Росії. Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров переконаний, що міжнародне співтовариство, у тому числі ООН, найближчим часом відреагує на заборону діяльності Меджлісу в анексованому Криму. Міністерство юстиції РФ вніс Меджліс кримськотатарського народу в перелік громадських і релігійних об'єднань, діяльність яких припинена у зв'язку із здійсненням ними екстремістської діяльності. Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров ввів надзвичайний стан діяльності Меджлісу в умовах окупації.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/freedom_of_conscience/68569/

Следующая новость
Предыдущая новость

Мебель недорого в Киеве Ракетки для бадминтона Адвокат по разводам: как правильно выбрать специалиста и не допустить ошибку? Играйте в слоты без регистрации Церковные изделия высокого качества

Публикации