Учасники адвентистського підліткового форуму за дві години від руки переписали Біблію

15.08.2017 19:30 3

Учасники адвентистського підліткового форуму за дві години від руки переписали Біблію

У м. Буча Київської області 24-30 липня відбулася масштабна зустріч членів клубів «Слідопит» України Адвентистів сьомого дня. У зльоті взяли участь 1914 слідопитів-підлітків 10-16 років, а також їх наставники, керівники клубів, інструктори, пастори та пресвітери, небайдужі батьки.

Як повідомляє сайт 500 ua Реформації, мережа клубів «Слідопит» у всесвітній Церкві адвентистів сьомого дня налічує понад два мільйони юнаків та дівчат. Це служіння підлітків і для підлітків, яке допомагає в такому скрутному віці становленню особистості в гармонії духовного, інтелектуального і фізичного розвитку.

На зльоті представили 156 клубів. Були присутні гості з Ізраїлю, Латвії, Молдови, Росії, Білорусі, США. Гостем і головним проповідником зльоту став Жозе А. Баррієнтос, молодіжний і слідопитський пастор Церкви адвентистів сьомого дня з США.

У програму форуму входили ранкові та вечірні Богослужіння, виступи команд слідопитів з різних регіонів України, а також заняття за спеціалізаціями та активні заходи. Хлопці спробували себе в різних уміннях: виготовляли вироби, зводили споруди з жердин і мотузок, проходили мотузковий парк, плавали на байдарках, вчилися ремонтувати взуття, робили сонячні батареї, вчилися надання першої допомоги і багато чому іншому.

На прикладі п'ятиметрового надувного бовдура підлітки перевірили свої знання пророцтв з книги Даниїла, побували в музеї історії адвентизму. Там вони пограли на старовинній фісгармонії, почули фрагмент запису євангельських програм на магнітофоні з минулого століття, побачили книги і рукописи християн, які зберегли свою віру під час переслідувань.

Кожен день на спеціальній молитовної частини програми підлітки ділилися дослідами і молилися за потреби. У суботу в честь 500-річчя Реформації відбувся флешмоб: тисяча шістсот сорок чотири слідопита за дві години від руки переписали всю Біблію.

На зльоті 240 хлопців посвятили в члени пошуковою клубів, 25 наставників посвятили в майстер-провідники і одного обласного координатора - у керівника слідопитів.

Учасники адвентистського підліткового форуму за дві години від руки переписали Біблію

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшая мужская обувь на любой случай Где найти оригинальный контент от Гаминатор? Как жить без ограничений Комплексный подход к решению проблем со здоровьем Особенности и специфика шоссейных квадроциклов

Публикации