Урядовці разом з громадськістю готують святкування Міжнародного дня сім'ї

12.04.2018 15:25 0

Урядовці разом з громадськістю готують святкування Міжнародного дня сім'ї

Документом пропонується з нагоди свята "провести в закладах освіти комплексні заходи (уроки, виховні години, фестивалі, конкурси тощо), спрямовані на формування сімейних цінностей: сприяти розвитку у закладах освіти сімейних клубів, центрів сімейної культури, батьківських академій з метою надання соціально-психологічної допомоги у виконанні батьківських обов'язків, підвищення ефективності батьківства; продовжити роботу з впровадження у закладах середньої освіти навчальних програм, присвячених підготовці учнів старших класів до відповідального батьківства і материнства".
Для реалізації зазначеного міністерство рекомендує "налагодити відповідну співпрацю з зацікавленою батьківською спільннотою та громадськістю".
Документ підписано заступником міністра Павлом Хобзеєм.

Урядовці разом з громадськістю готують святкування Міжнародного дня сім'ї

Також офіційно розпочато підготовку до проведення фестивалю «Всі разом — за сім`ю!» у Києві. Подія відбудеться 9-10 червня на Поштовій площі столиці. Організатором фестивалю є громадська організація «Всі разом!» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.
Формат фестивалю передбачає програму з трьох блоків:
локації сімейного сервісу по всій територій Поштової площі;
денна програма на сцені для дітей і підлітків;
вечірня шоу-програма і гала-концерт концерт для молоді та сімей.
На святі також відбудеться нагородження родин у різних категоріях. На дітей очікує спеціальна окрема програма із подарунками та призами. Родзинкою денної програми стане участь спеціалізованої техніки ДСНС та навчання дітей навичкам безпеки. А ввечері відвідувачів фестивалю чекатимуть виступи відомих артистів.
Організатори заохочують просімейні громадські організації, приватні ініціативи, корпоративний сектор долучатися до участі у фестивалі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол Стильний жіночій одяг за кращими цінами Как выбрать кастрюлю Медицинский центр для суррогатных мам Купівля, продаж та оренда землі в Україні

Публикации