УПЦ проведе у столиці акцію «Cтрітенська свічка» на допомогу онкохворим дітям

08.02.2018 19:29 3

УПЦ проведе у столиці акцію «Cтрітенська свічка» на допомогу онкохворим дітям

Кожна людина, яка прийде до храму УПЦ 15 лютого, на свято Стрітення Господнього, і придбає свічку, зможе її поставити у храмі за здоров'я не тільки своїх рідних і близьких, але й за здоров'я онкохворих дітей. Кошти від реалізації свічок будуть спрямовані на лікування дітей, хворих на онкологію, що перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні та онкологічному відділені Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”.
Про проведення акції, яка відбудеться за благословенням митрополита Київського і всієї України Онуфрія та за сприяння єпископа Бородянського Варсонофія (Столяра), буде оголошено священнослужителями тих храмів, які погодяться взяти в ній участь, під час недільного богослужіння 11 лютого та в сам день свята Стрітення Господнього 15 лютого. Також у цих храмах розвісять кольорові афіші про проведення акції. Додатково список храмів буде розміщено у соціальних мережах та ЗМІ.
У продовження акції «Допоможи онкохворій дитині» 18 лютого 2018 р. у Актовій залі Культурно-просвітницького центру «Київський Єрусалим» при Феодорівському храмі УПЦ о 14.00 відбудеться відкриття виставки-аукціону художніх робіт онкохворих дітей, які проходять курс лікування в онкогематологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні, а також благодійний концерт. Адреса Культурно-просвітницького центру – м. Київ, вул. Овруцька, 7.

Ілюстроване оголошення про акцію можна скачати у файлі pdf https://files.ukr.net/get...

Додаткова інформація: 097–067–46–86,099-113-44-06, simon-petros@ukr.net

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

На Херсонщине духовенство обвинило главу сельсовета в намерении передать фирме с российскими корнями землю, на которой стоит храм УПЦ КП Берите автомобили во временное пользование Богослужения в храме Спиридона Тримифунтского в Минске Интересные сведения о сирени Поиск автомобильных деталей по ВИН коду в Украине

Публикации