УПЦ поховала молодого архієпископа

19.03.2018 20:24 0

УПЦ поховала молодого архієпископа

Заупокійну літургію та відспівування очолив намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел. За богослужінням також молилися митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій, єпископ Васильківський Миколай, єпископ Золотоніський Іоанн, єпископ Гостомельський Тихон, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, а також духовенство лаври та Київської єпархії.
Також за літургією молилися рідні, близькі та духовні чада архієпископа Іларія.
Спочилого архієрея було поховано на братському кладовищі у скиту Києво-Печерської Лаври на честь Печерської ікони Божої Матері.
15 березня глава УПЦ митрополит Онуфрій відвідував у відділенні реанімації архієпископа Макарівського Іларія, дізнався про стан архієрея, подякував лікарям за турботу та помолився за його одужання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Joycasino увлекательный мир виртуального гемблинга Все о ХГЧ, беременности и материнстве Выбор и правильный уход за гидрокостюмом Большой выбор кровельных материалов на www.кровельные-материалы.in.ua Подарили цветы в коробке, а вы не знаете, что с ними делать, тогда мы вам расскажем

Публикации