УПЦ назбирала ще понад 300 тисяч підписів проти автокефалії

27.06.2018 18:33 3

УПЦ назбирала ще понад 300 тисяч підписів проти автокефалії

«Нам не потрібна ця автокефалія… Ми хрестилися в цій Церкві – ми повинні у ній лишатися… я не розумію, для чого нам створювати ще одну церкву, якщо у нас є споконвічна Церква, наші предки туди ходили», - цитує сайт УПЦ паломницю з Рівненської області Олену Салашник.
На даний момент у секретаріат Константинопольського Патріарха Варфоломія передали вже майже 400 тисяч підписів. Перші 10 тисяч звернень було передано вірними Запорізької єпархії, пізніше віряни УПЦ направили ще 10 тисяч підписів і 50 тисяч – було передано наприкінці травня.

Нагадаємо, навесні в УПЦ стартовала кампанія збору підписів проти автокефалії. Зокрема, металургам Кривого Рогу нав'язували підписні листи проти помісної Церкви, а священики УПЦ скаржилися на тиск з боку церковної адміністрації.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Красивые и качественные ножи от бренда Arcos Аудиосказки для вашего малыша Священики УПЦ спільно з волонтерами забезпечили п’ять підрозділів ЗСУ ліками Принцип начисления спортивного выигрыша и главные критерии выбора клуба Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями

Публикации