УПЦ МП хіротонізувала єпископа для Луганщини

11.12.2019 12:39 0

УПЦ МП хіротонізувала єпископа для Луганщини

9 грудня 2019 року Митрополит УПЦ МП очолив Божественну Літургію у храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

За Богослужінням відбулася хіротонія архимандрита Павла (Валуйського) у єпископа Біловодського, вікарія Луганської єпархії. Рішення про обрання нового єпископа Священний Синод УПЦ МП ухвалив 6 грудня.

На завершення Богослужіння Предстоятель звернувся до єпископа Біловодського Павла зі Словом і вручив йому архиєрейський жезл. Згідно з традицією, єрарх подав віруючим своє перше архипастирське благословення та приймав вітання.

Як інформувала РІСУ, напередодні, 8 грудня, у Ніжині, що на Чернігівщині, представники УПЦ МП без зайвого розголосу хіротонізували кримського священника-сепартатиста Калініка (Чернишова). Цей священнослужитель «прославився» тим, що активно сприяв окупації Криму Російською Федерацією навесні 2014 р. За це він отримав відзнаку від окупантів і нею вельми похвалявся.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/78135/

Следующая новость
Предыдущая новость

Еще больше возможностей приобрести товары по выгодной цене Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Как освоиться иностранцу в Украине? Распродажа искусственных елок 2020 на sosna.kiev.ua: успей купить дешевле! Які одеські квартири дорожче, а які дешевше

Публикации