УПЦ (МП) в Криму молиться за прикордонників, які захищають Росію і Крим

02.08.2017 1:32 0

УПЦ (МП) в Криму молиться за прикордонників, які захищають Росію і Крим

29 липня в одному з підрозділів прикордонної служби ФСБ Росії по Республіці Крим протоєрей Дмитро Кротков- керівник військового відділу Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ (МП) звершив молебень і окропив святою водою воїнів- прикордонників і їх майбутні погони з черговими військовими званнями.

«По завершенні молебню о. Дмитро звернувся з напутнім словом до молодих офіцерів, побажавши їм допомоги Божої у служінні на благо нашої Батьківщини та Криму щодо захисту державного кордону Російської Федерації. Після молебню, на офіційній частині погони і чергові військові звання молодим офіцерам- прикордонникам вручив начальник служби полковник Знаменський Олексій Євгенович», - йдеться в повідомленні прес-служби Сімферопрольськой і Кримської єпархії УПЦ (МП).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Израильский раввин провел в Днепре открытую лекцию о сущности молитвы Политеизм как побочный продукт древней глобализации Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене Как быстро одолжить деньги на карту? Капелан УПЦ КП прочитав військовим лекції «Цінність християнського життя» та «Вартість і призначення людини»

Публикации