УПЦ КП провела на Херсонщині місіонерський автопробіг

25.07.2018 15:14 0

УПЦ КП провела на Херсонщині місіонерський автопробіг

Учасників церковного автопробігу зустрічали місцеві жителі і представники державних адміністрацій районів і міст. Під час хресного ходу в містах і селах Херсонської області було відслужено молебні про захист України від зовнішнього ворога. Владика Климент звертався з проповіддю, в якій закликав всіх до єдності в духовної боротьбі за майбутнє Батьківщини, покаятися у своїх гріхах, навернутися до Бога і бути єдиними за словом Христа.
Так само наголошувалося, що сили ворога ведуть боротьбу проти об'єднання українських православних гілок Церкви, яке може статися після одержання томосу про автокефалію, тому на цей момент багато залежить від віри людей в Бога і прагнення мати єдину помісну Православну Українську Церкву.
Владика Климент передав вітання православним віруючим від українця-політв'язня в РФ Володимира Балуха, який привітав всіх з 1030-ю річницею Хрещення Руси, а також попросив у ці святкові дні молитви за інших політв’язнів Кремля – Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Олександра Костенка та інших, хто потребує молитовного захисту.
Архієпископ Климент подякував керівництво Херсонської області за сприяння і організацію проведення місіонерського хресного автопробігу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор подарков на 40 лет Игровые автоматы нового поколения от казино Вулкан Безопасный высококачественный гемблинг На Тернопільщині біля храму УГКЦ вивісили списки, хто скільки не здав на ремонт Высококачественные и надежные вызывные панели

Публикации