УПЦ КП зібрала у Коломиї Форум активної православної молоді

01.11.2017 14:44 3

УПЦ КП зібрала у Коломиї Форум активної православної молоді

Керівник єпархіального відділу у справах сім’ї, молоді та катехизації ієрей Петро Данильчик провів презентацію сайту відділу, який знаходиться за адресою: www.pravmolod.com.
З доповіддю «Психологія молодіжного середовища» виступила психолог Ірина Пушкарук, а генеральний директор компанії “Best-run Consulting” Володимир Білоус розкрив тему «Місія і покликання молоді Третього тисячоліття».
Після цього прозвучав виступ на тему «Неформальна освіта в житті сучасної молоді», який виголосив керівник проекту “Space Up” Михайло Данищук.
Також виступили наступні спікери: журналіст Мар’яна Мацьків розкрила тему “ЗМІ і Церква, точки дотику”, асистент кафедри журналістики Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Наталія Марчук виступила із доповіддю «Філософія молодіжної спільноти: цілі, інструменти, методи», а доповідь «Молодь і проекти» виголосив Назар Тодорів – голова благодійної організації “Konyk help”.
Із заключною доповіддю «Церква і молодь сьогодні» виступив керівник єпархіального відділу у справах сім’ї, молоді та катехизації, настоятель храму Вознесіння Господнього села Устеріки Верховинського благочиння ієрей Петро Данильчик.
Після кожної доповіді відбувалось жваве обговорення, молодь ставила доповідачам запитання та отримували відповіді.
На завершення єпископ Юліан зазначив, що сучасна молодь – це покоління, яке відрізняється від старшого покоління: у них інші сфери зацікавленості, інше ставлення до світу та особливий підхід до поширення Слова Божого. Церква не може стояти осторонь їхніх запитів. І саме тому й специфіка даного форуму полягає в тому, що доповідачами тут були люди, які, будучи практикуючими християнами, досягли успіхів та зламали стереотип про неможливість поєднання віри в Бога та успішної кар’єри.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Юридичні послуги від висококваліфікованих спеціалістів Священник УПЦ в Крыму просит оккупационные власти открыть нудистский пляж Выбираем обувь правильно: совет специалиста Сім’ї учасників АТО пройшли реабілітацію в монастирі УГКЦ Беларусь не впустила из Украины главу Белорусской Автокефальной Православной Церкви

Публикации