УПЦ КП запрошує на загальноукраїнський Хресний хід у Києві

23.07.2017 9:54 0

УПЦ КП запрошує на загальноукраїнський Хресний хід у Києві

УПЦ КП 27 – 28 липня відзначатиме річницю хрещення Київської Руси-України. З цієї нагоди у Свято-Володимирському патріаршому кафедральному соборі (бульв. Шевченка, 20), відбудуться урочисті богослужіння:

27 липня о 17:00 – Всенічне чування;

28 липня о 9:30 – Божественна Літургія.

Богослужіння очолить Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у співслужінні єпископату і духовенства Київського Патріархату.

По завершенні літургії (близько 12:00) від Володимирського собору до пам'ятника святому князю Володимиру Великому відбудеться хресний хід.

УПЦ КП запрошує взяти участь у Богослужінні та хресному ході всіх, у тому числі й вірних УПЦ Московського Патріархату, повідомляє сайт Київського Патріархату.

«- кому не байдужа доля Українського Православ'я,

- хто хоче бачити в Україні Єдину Помісну Православну Церкву.

Київ – наш другий Єрусалим, Дніпро – український Йордан,

Володимир – наш Великий князь і Хреститель.

Київський Патріархат – Помісна Українська Церква.

Ваша особиста участь і молитва – важливий внесок у розбудову Української Церкви і незалежної Української держави, - зазначає прес-служба УПЦ КП, - Пам'ятаймо слова великого Гетьмана Івана Мазепи: «А за віру – хоч умріте! І вольностей бороніте!»».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

ZoogVPN − отличный совершенно бесплатный VPN для Украины Стабильность - главный девиз казино интернет НетГейм Выращивание баклажанов в теплице Молоді греко-католики Вінниці склали обітницю дотримання дошлюбної чистоти Эконом такси во Львове

Публикации