УПЦ КП відзначила жінок-військовослужбовців церковними нагородами

12.03.2018 15:55 12

УПЦ КП відзначила жінок-військовослужбовців церковними нагородами

У Національному університеті оборони України ім. І. Черняховського працює і проходить службу близько 500 жінок.
– Попри всі негаразди і складнощі, виконуючи безліч професійних обов’язків та складних життєвих завдань, ви залишаєтеся ніжними жінками, лагідними мамами, вірними дружинами і справжніми берегинями родинного вогнища. Дякую вам за відданість обраній справі, невтомну працю, ентузіазм. Бажаю, щоб турботи були лише приємними, кожен день – осяяний новими успіхами та зігрітий любов’ю рідних і коханих, – наголосив начальник університету генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко.
Під час урочистих заходів жінкам вручили нагороди і заохочення від керівництва Міністерства оборони, Генерального штабу, начальника університету, народних депутатів.
Жінки, які виконували службові завдання в зоні проведення АТО, отримали медалі "За жертовність і любов до України". З благословення патріарха Філарета церковні нагороди жінкам-військовослужбовцям вручив проректор з наукової роботи Київської православної богословської академії УПЦ КП протоієрей Віталій Клос. Він привітав жінок-військовослужбовців, подякував за жертовне і важливе служіння на благо України та закликав на присутніх Боже благословення.
9 березня патріарх Філарет у своїй резиденції зустрівся з начальником військового ліцею ім. Івана Богуна, героєм України генерал-майором Ігорем Гордійчуком.
У зустрічі взяв участь патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, а також капелан сил АТО прот. Костянтин Холодов.
У ході зустрічі владика нагородив почесного гостя орденом св. Юрія Переможця. Також орденом св. вмц. Варвари патріарх Філарет нагородив Тетяну Гордійчук – дружину героя.
Предстоятель УПЦ КП висловив слова подяки герою України за його подвиг та жертовність у боротьбі з російським агресором та побажав міцного здоров’я, міцного духу і невгасимої енергії у вихованні українських воїнів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечебный массаж Киев левый берег Ответы на основные вопросы о ЭЦП в системе электронного документооборота Услуги компании «ФЛАГМАН»: 6 причин использовать профессиональную юридическую консультацию Как купить подписчиков в Telegram Где лучше купить спецобувь

Публикации