УПЦ КП возить дітей-переселенців з Донеччини на відпочинок до Європи

12.09.2017 10:13 6

УПЦ КП возить дітей-переселенців з Донеччини на відпочинок до Європи

В цей раз діти мали можливість побачити як мешкають, працюють і відпочивають європейські люди. Організатори заходу подякувати отцю Павлу Шварцу та його родині, а також спонсорам за проведення такої поїздки.
Під час відпочинку діти побачили різні релігійні культури та традиції поляків, відвідали стародавні храми, плавали на байдарках, харчувалися у ресторанах, купалися в озерах, відвідали музей Турунського пряника, де мали можливість самостійно виготовити пряники та з кавою скуштувати.
На запрошення місцевого священика діти у стародавньому соборі заспівали пісню про Україну. Дуже багато подарунків вони отримали від дияконії: цукерки, ранці, канцелярію та кожній дитині подарували по 200 злотих.
Організатори заходу зазначають, що "поляки дуже люблять український народ і співчувають мешканцям Сходу, які страждають від війни. Після поїздки у дітей з'явилося бажання вивчати іноземні мови і отримати європейську освіту, щоб побудувати мирну квітучу Україну".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать кастрюлю УГКЦ створить у Коломиї комп’ютерний клас для людей похилого віку Идеальные розовые кроссовки Nike M2K Tekno Выбираем обувь правильно: совет специалиста Архієпископ Російської єпархії Вірменської Апостольської Церкви відсвяткував у Криму 300-річчя єпархії

Публикации