УПЦ (Константинопольського Патріархату) передала понад $ 240 000 біженцям і військовим в Україну

02.02.2018 17:34 6

УПЦ (Константинопольського Патріархату) передала понад $ 240 000 біженцям і військовим в Україну

Фінансовий подарунок був переданий команді Місії в Україні до притулків, які відвідував минулого року владика Даниїл (Зелінський), архієпископ Памфільський, очільник Західної єпархії УПЦ в США.
Центр людей похилого віку, про якій ідеться, спочатку знаходився у Донецьку, ним опікувалось Свято-Андріївське товариство УПЦ в США, засноване в 1990 році як релігійна та благодійна організація для надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим та підтримки церковних проектів в Україні. На початку бойових дій у східній Україні центр переїхав у Маріуполь.
Чергова фінансова допомога була призначена для закупівлі ліків, гігієнічних засобів та продуктів харчування для людей похилого віку протягом цього Різдвяного сезону.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мебель для кабинета по выгодным ценам Медицинская книжка для вашего трудоустройства Израильский раввин провел в Днепре открытую лекцию о сущности молитвы Мнение президента «Евротерминала» Павла Лисицина о ситуации на контейнерном рынке в 2020 году У Сімферополі протестують проти приватного будівництва на місці палацу калги-султана XV–XVI ст.

Публикации