УПЦ долучилась до Х зустрічі Міжправославної наради центрів з вивчення нових релігійних рухів і деструктивних культів

25.09.2017 13:15 0

УПЦ долучилась до Х зустрічі Міжправославної наради центрів з вивчення нових релігійних рухів і деструктивних культів

Конференції Міжправославної мережі центрів з вивчення нових релігійних рухів та деструктивних культів проходять вже десятий рік поспіль. Усі помісні Православні Церкви представлені на цих форумах. Від УПЦ (МП) в нарадах мережі традиційно бере участь Всеукраїнський апологетичний центр в ім᾽я святителя Іоанна Златоуста, що діє при Синодальному молодіжному відділі УПЦ, а саме голова Синодального молодіжного відділу архієпископ Обухівський Іона (Черепанов), протоієрей Максим Денисенко (м.Суми) та протоієрей Іоанн Тронько (м.Київ). Предстоятель УПЦ надіслав на адресу організаторів заходу вітальне слово.
В урочистому відкритті конференції взяв участь предстоятель Польської Православної Церкви митрополит Варшавський і всієї Польщі Савва.
Центральною темою цьогорічного форуму стали «Фундаменталістські тенденції в релігійних та навколорелігійних культах та ідеологічних рухах. Зміна духу наших народів: приклади з життя Помісних Церков». На підставі розглянутого матеріалу наприкінці конференції було видано пастирські рекомендації з протидії культам та деструктивним рухам.
Усі рекомендації за 10 років роботи Міжправославної мережі центрів планується оформити окремою збіркою та видати для розповсюдження на території країн-учасниць конференції.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн площадка sevens.igra-slot не позволит заскучать даже требовательному геймеру Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Вже чотири виробники халяльної курятини присутні на вітчизняному ринку Шаринг на территории Украины, России и Европы Джиу-джитсу как способ самозащиты

Публикации