УПЦ долучилась до свята річниці створення Національної поліції

08.08.2017 0:40 9

УПЦ долучилась до свята річниці створення Національної поліції

Звертаючись до присутніх правоохоронців, священик закликав усіх постійно працювати над самовдосконаленням та збагачувати себе скарбами, які береже Церква.
Того ж дня, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, благочинний храмів Одеської єпархії протоієрей Павел Поліщук взяв участь у міських урочистостях з нагоди 76-ї річниці з дня початку героїчної оборони Одеси в ході Великої Вітчизняної війни та 2-ї річниці з дня створення Національної поліції України.
У Харкові, з благословення правлячого архієрея, ключар Свято-Благовіщенського кафедрального собору протоієрей Йосип Денькович взяв участь в урочистих заходах, приурочених до професійного свята – Дня Національної поліції України.
Клірики Мукачівської єпархії, на запрошення начальника Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області полковника Василя Рябінчака та з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, звершили молебень у каплиці на честь святого Архістратига Михаїла, що діє при закладі.
Молебень очолив благочинний м. Мукачева протоієрей Петро Лях. Він привітав усіх присутніх працівників Мукачівського відділу поліції з професійним святом, побажавши рясних Божих благословень у роботі.
Усім правоохоронцям були подаровані ікони Божої Матері з благословенням предстоятеля Української Православної Церкви.
4 серпня, на запрошення керівництва Лебединського райвідділу поліції та з благословення архієпископа Сумського та Охтирського Євлогія, благочинний Лебединського церковного округу протоієрей Роман Андрухів привітав правоохоронців з професійним святом. Отець Роман передав благословення та найкращі побажання від правлячого архієрея, подякував працівникам поліції за жертовну та небезпечну працю, побажав Божої допомоги та покровительства Богородиці.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Грецький» храм у Ніжині знову відкрив двері для парафіян Памятники любой сложности и цены Где заказать стальные радиаторы? Чудеса Афонского старца Ефрема Филофейского Лікування Пролежнів: Сучасні Методи та Особливості

Публикации