Упродовж тижня римо-католики Львова проведуть три Хресні ходи

28.03.2018 18:06 6

Парафіяни римо-католицьких церков Львова організують у місті три хресні ходи з нагоди Великодня.

Заходи заплановані на вечір 28 березня та ранок 1 квітня, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Так, у середу, 28 березня, вулицями Львова пройде молитовна хода від релігійної громади римо-католицької церкви парафії святого Антонія. Подія розпочнеться о 19:00 у Катедральному соборі РКЦ (пл. Катедральна, 1).

Маршрут ходи пролягатиме по площі Ринок, вулицями Краківською, Вірменською, Федорова, Кривоноса, Лисенка, Заньковецької та завершиться у храмі св. Антонія (вул. Личаківська, 49а). Хода триватиме орієнтовно до 21:30, у заході візьме участь близько 2500 людей.

У неділю, 1 квітня о 8:10 розпочнеться аналогічний захід від релігійної громади римо-католицької церкви парафії святої Марії Магдалини, біля костелу на вул. Бандери, 8.

Маршрут ходи пролягатиме по вул. Професорській, Устияновича, Бібліотечній, Дорошенка і назад до костелу св. Марії Магдалини. Тривалість події — до 8:50.

У той же день, 1 квітня о 8:00, вулицями Львова пройде ще одна молитовна хресна хода від парафіян церкви святого Антонія.

.

Захід розпочнеться у храмі св. Антонія (вул. Личаківська, 49а) та пройде за маршрутом: вул. Заньковецької, Лисенка, Садовського, Солодова, Личаківська і назад по вул. Заньковецької. Хода триватиме до 9:00.

Нагадаємо, що цього року римо-католики відзначають Пасху 1 квітня, а цей тиждень у них – Страсний.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/rcc_in_ukraine/70611/

Следующая новость
Предыдущая новость

Виконавчий напис нотаріуса — що це, навіщо і кому Каталог экипировки для занятий спортом Платная накрутка комментариев ВКонтакте Тотал больше в футболе: Что это и как это влияет на игру? Разработка мобильных приложений для отелей

Публикации