Українці пікетуватимуть Путіна під час його візиту до Рима та Ватикану

03.07.2019 13:50 3

Українці пікетуватимуть Путіна під час його візиту до Рима та Ватикану

4 липня, в четвер, в Римі та Ватикані перебуватиме з офіційним візитом президент РФ Владімір Путін.

На знак протесту проти окупації Росією частини території України та проти війни, яку вже 5 років путінський режим веде на Донбасі, Оргкомітет Євромайдан Рим організовує маніфестацію “Зупинимо путінську агресію в Україні!”. Про це повідомив координатор Євромайдану-Рим Олесь Городецький.

Метою заходу є нагадати італійській владі про кримінальні злочини кремлівського агресора в Україні та закликати країни Західної Європи до спільної протидії імперській політиці Росії!

Вже 5 років в Україні щодня російські окупанти вбивають українців! Ми не можемо мовчати! Прийди на мирний протест! Скажи Путіну – НІ!

Акція відбудеться 4 липня, в день візиту Путіна до Риму, в 15.00, в центрі міста, на площі Бокка делля Веріта! (piazza della Bocca della Verità). Про це повідомляє Український погляд.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/76372/

Следующая новость
Предыдущая новость

Фотообои цветы - флора в декоре интерьера Складний портативний зарядний пристрій Что такое гипноз: правда и мифы Гнатолог: наукове дослідження зубів та їх роль у здоров'ї Где найти профессионального фотографа интерьеров в Киеве?

Публикации