Українські служителі закликали владу «припинити напади на ребцентри»

14.03.2018 15:14 12

Українські служителі закликали владу «припинити напади на ребцентри»

Українські служителі та люди, що пройшли реабілітацію в християнських ребцентрах, звернулися до влади з вимогою зупинити на них напади.

Поводом для заяви стала низка пошуків правоохоронними органами в християнських реабілітаційних центрах у Харкові, Запоріжжі та Миколаєві. Керівництво ребцентрів звинувачується в незаконному утриманні наркотиків і алкозалежних, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

«Шостого березня працівники правоохоронних органів увірвались на територію реабілітаційного центру, виломили вхідні двері. Не зачитавши дозволу на пошук, не показавши жодного підтвердження, вони повалили людей на підлогу і почали бити, - розповів керівник реабілітаційного центру в місті Харків Павло Касьянов. - Вони зламали мені ніс, пошкодили спину, надягли наручники ...»

Як йдеться в повідомленні, починаючи акцію «Не потрібно нас так рятувати!», служителі та реабілітанти сподіваються, що влада почує їх претензії і вибачиться, зупинить незаконні дії правоохоронців.

«ЗМІ розповідають, як доблесно правоохоронні органи звільняють наркоманів від «рабства християнських реабілітаційних центрів ». Якщо справедливо, за мої 49 років я не бачив ні одного наркомана, якого поліція чи СБУ звільнила від рабства наркотиків. Але я побачив тисячі колишніх наркоманів, яких звільнили від рабства наркотиків у християнських реабілітаційних центрах, - написав пастор церкви «Добра вість» міста Слов’янськ, Донецька область, Петро Дудник. - Я закликаю чиновників, депутатів, поліцейських, прокуратуру, якщо ви здатні звільнити наркоманів від наркотиків - зробіть це. А якщо ви безсильні в цьому, то прислухайтесь до слів цих людей: «Не потрібно нас так рятувати»».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70425/

Следующая новость
Предыдущая новость

Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» Несколько слов о продукции британского бренда Marks & Spencer П'ятидесятники України апробують нову навчальну програму для місіонерів Самые красивые соборы Европы: когда можно будет их посетить Кардинал Леонардо Сандрі: «Любов до правди не дозволяє нам прийняти мовчання щодо ситуації в Україні»

Публикации