Українські греко-католики проходять стажування в провідних медіа Німеччини

03.08.2018 20:12 6

Українські греко-католики проходять стажування в провідних медіа Німеччини

Для о. Володимира Лукашевського, Маркіяна Букатчука та Дмитра Дем'яніва це нагода познайомитися з передовими напрацюваннями у сфері мас-медіа, з культурою та ментальністю однієї з найрозвинутіших церковних структур Німеччини.
Кожен день українці розпочинають з молитви в кафедральному соборі міста, який почали будувати 1248 року та зводили впродовж 600 років. Сам собор є головною окрасою міста та його символом. Після молитви розпочинаються практичні зустрічі. Так, в перший день івано-франківські медійники дізнались про функціонування структури Newsdesk та її особливості. Далі німецькі колеги познайомили гостей з діяльністю головного інтернет-ресурсу та архієпархіального радіо Domradio. Зокрема, вони мали можливість побачити процес відео- та аудіомонтажу, записати власне інтерв'ю та побачити роботу модератора студії в прямому ефірі однієї з найпопулярніших радіостанцій міста.
Далі троє працівників Івано-Франківської архієпархії візьмуть участь в тижневій конференції медіа-відділу архієпархії Кельна. На завершення також заплановано праця у сфері соціальних мереж.
«Дуже добре знати теорію, але куди важливіше бачити чудову працю та старатися втілювати якісь позитивні моменти і у своїй діяльності. Для мене особисто це колосальний досвід, який, я сподіваюся, вже в скорому часі дасть свій гарний результат в діяльності медіа-ресурсів нашої архиєпархії», - поділився своїми враженнями прес-секретар Івано-Франківської архієпархії о. Володимир Лукашевський.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене «Несмотря на коварства, создаваемые врагами», на «православном байк-шоу» в Севастополе покажут книги «о связи Чечни с Матерью Россией» Психолог, который поможет вам в разных ситуациях Помощь профессионалов при вскрытии замка Диваны прямые, угловые и детские на складе в Киеве

Публикации