Українські військовослужбовці вирушила на 60-те Міжнародне військове паломництво «Мир на Землі»

15.05.2018 13:13 9

Українські військовослужбовці вирушила на 60-те Міжнародне військове паломництво «Мир на Землі»

Розпочали паломництво літургією в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, що в м. Львів. А вже після спільної молитви та благословення владики Михайла, паломники вирушили в дорогу.
У цьогорічному військовому паломництві до Люрда беруть участь військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, офіцери, курсанти, військові запасу, військові лікарі та учасники АТО, а зокрема й поранені військовослужбовці. Цього року вперше на Міжнародному військовому паломництві Україну презентуватиме військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного. Кошти на транспорт і побут учасників оркестру пожертвувала пані Віра Беньо.
Тема ювілейного Міжнародного військового паломництва – «Pacem in Тerris» (Мир на Землі). Військовослужбовці з різних країн світу прибудуть до Марійної святині в Люрді, аби духовно відновитися та спільно помолитися до Богородиці за порозуміння, мир і спокій в усьому світі.
У програмі паломництва передбачено духовно-молитовні та офіційні заходи, серед яких спільні богослужіння, благословення хворих, відвідини купелі в санктуарії Богородиці та велика процесія зі свічками, в якій беруть участь тисячі військовослужбовців.
Дорогою до Люрда паломників чекають екскурсії християнськими святинями та історичними пам’ятками Польщі, Німеччини, Бельгії і Франції. Уже традиційно на зворотньому шляху військові побувають у Ватикані та Римі, а також відвідають Венецію та Будапешт.
Поїздку українських військовослужбовців організував Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ спільно з Патріаршим паломницьким центром, за сприяння Міністерства оборони України та матеріальної підтримки католицької організації "Лицарі Колумба".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Уборка загородного дом Громаду Жовкви сколихнула неповага церкви УПЦ до загиблого в АТО бійця Выгодные тарифы на поставки интернета в Киеве Рулетка в онлайн Casino-x для азартных развлечений Экскурсии из Москвы по разным городам России

Публикации