Український інститут, заснований адвентистами, нагородили за чесний бізнес

29.09.2017 12:05 3

Український інститут, заснований адвентистами, нагородили за чесний бізнес

Український гуманітарний інститут, заснований християнами-адвентистами, також отримав нагороду в номінації «Чесний прозорий бізнес». Навчальний заклад був названий найкращим платником податків в регіоні.
«Це говорить про те, що позиція чесного бізнеса, яку займає УГІ, не залишається непоміченою владою, можновладці це підтримують та пропагують. Таку позицію ми поширюємо і серед студентів, особливо серед тих, хто вчиться на економічному факультеті. Ми віримо, що після закінчення навчання наші студенти понесуть ці ідеї в маси, ми вважаємо, що нашій країні це дуже потрібно», – розповідає ректор Людмила Штанько.
Людмила Штанько була відзначена медаллю «За заслуги перед містом Буча». Вона вважає, що це успіх усіх працівників та студентів УГІ. «Це досягнення всіх нас, особливо студентів, тому що саме вони своїми діями, акціями, проектами здійснюють позитивний вплив на регіон, а найбільше на молодь. Тому я вітаю всіх нас, це наші спільні відзнаки», – поздоровила ректор.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкоформатная печать баннеров в Одессе Как правильно остеклить балкон в Домодедово: основные особенности Все для наращивания ресниц в Prime Lashes Качественная детская обувь оптом по доступной цене Дизайн интерьеров квартир и домов в Украине от Design Evolution

Публикации