Українське біблійне товариство організувало поїздку служителів на передову АТО/ООС

20.07.2018 13:53 0

Українське біблійне товариство організувало поїздку служителів на передову АТО/ООС

«Щоразу, коли я повертаюся звідти, де реально проливається кров, де люди живуть зовсім інакше, ніж на мирних територіях України, − каже Валерій Антонюк, − для мене це є дуже сильною духовною мотивацією оцінити все, що маємо, аби не дати собі права жити теплим, посереднім, безвідповідальним життям».
Учасники поїздки кажуть, що упродовж чотирьохрічного військового конфлікту кожен такий регулярний виїзд є по-особливому значимим і важливим. Неодноразово траплялося, що після того, як служителі на передовій молилися із бійцями і дарували їм Біблію, за кілька годин по їхньому від’їзді уже передзвонювали капелани і повідомляли, що ті хлопці загинули. Тому спасіння кожної безсмертної душі є першочерговою метою поширення Божого Слова на території війни, зазначають організатори поїздки.

Українське біблійне товариство організувало поїздку служителів на передову АТО/ООС

«Цього разу їздили на передову під Горлівку та Донецьк – це 500 метрів від лінії фронту, − розповідає Анатолій Райчинець заступник генерального секретаря Українського біблійного товариства. − Капелани просять нас приїхати до тих військових, до яких складніше за все потрапити – до розвідки та артилерії, що дислокується безпосередньо у самій зоні бойових дій.
Під час цієї поїздки у зону АТО/ООС (Операції Об'єднаних Сил) військовим подарували Біблії та спеціалізовані ліхтарики на сонячній батареї. Ліхтарі можна не лише використовувати у бліндажах як світло, а й у ролі портативних зарядних пристроїв (повербанк). Також за допомогою цього ліхтарика можна слухати аудіо-Біблію українською і російською мовами.

Українське біблійне товариство організувало поїздку служителів на передову АТО/ООС

З-поміж іншого усі охочі на передовій долучилися до участі у Всеукраїнському переписуванні Біблії, що проходить у рамках відзначення Року Божого Слова в Україні.
Валерій Антонюк зазначає, що українським бійцям понад усе бракує надії. Вони хочуть надіятися на те, що все це закінчиться і вони повернуться додому. Напевне тому більшість військових говорять не про воєнні дії, а про мир, − вони як ніхто інший чекають, щоб війна припинилась. Ті, хто сьогодні відірвані від нормального життя й опинилися в ризику каліцтва і смерті, дуже потребують молитов, і це вкотре підтверджує, що на війні невіруючих в Бога немає, кажуть учасники поїздки.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Морское крюинговое агенство для успешного трудоустройства Священник УПЦ в Крыму просит оккупационные власти открыть нудистский пляж Качественные услуги в строительстве и инженерии Идеальный праздник без хлопот от The Catering Большой выбор межкомнатных дверей

Публикации