Україна вшановує пам'ять Небесної Сотні

18.02.2018 15:34 0

Україна вшановує пам'ять Небесної Сотні

З 18 по 20 лютого на столичному Майдані Незалежності заплановано проведення низки пам'ятних заходів, приурочених до цієї дати.

Так, сьогодні, 18 лютого, в Києві пройдуть пам'ятні заходи на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні, бо саме 18 лютого розпочався розстріл учасників Майдану.

Біля Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні зараз триває молебень за участі сімей тих, хто загинув на Майдані.

Вшанувати пам'ять героїв прийшли сім'ї загиблих, учасники подій Майдану, небайдужі кияни.

За інформацією Укрінформу, порядок біля Меморіалу забезпечують кілька десятків поліцейських.

Також на Майдані Незалежності розміщено тематичну інсталяцію з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

Люди збираються на Хрещатику, щоб пройти маршем до місця найбільш масових розстрілів - Алеї Небесної Сотні. У центрі столиці в цілях безпеки встановлені рамки-металошукачі, чергує швидка, а за порядком стежать правоохоронці. Також у центрі Києва на кількох вулицях перекрито рух.

День Героїв Небесної Сотні відзначають в Україні щорічно 20 лютого. Відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» та розпорядження Кабінету міністрів України від 23 серпня 2017 року № 574-р.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/70127/

Следующая новость
Предыдущая новость

Что нужно для правильного выбора казино? С качественным и удобным постельным бельем ваш сон будет как у младенца Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині Как быстро одолжить деньги на карту? Диссертация от рук специалистов на заказ

Публикации