УГКЦ і влада Львова анонсують понад 50 головних спікерів всеукраїнського фестивалю молоді

05.09.2018 18:24 0

УГКЦ і влада Львова анонсують понад 50 головних спікерів всеукраїнського фестивалю молоді

Фестиваль розпочнеться літургією у храмі Святої Софії – Премудрості Божої, яку очолить владика Петро (Лоза), єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ. А завершиться масштабним вечірнім концертом за участі гуртів “Popry Vse”, “Беz Обмежень” і “Kerygma Project”.
На території Центру Шептицького будуть діяти три тематичні майданчики: духовний, інтелектуальний та мистецький — кожен з них матиме свої особливості і цікавинки.
Духовний майданчик матиме місію показати молоді різноманітність молитовних традицій, зазирнути за браму монастиря і подивитись, ким є богопосвячені особи, як вони живуть, моляться і взаємодіють з суспільством. Інше завдання – допомогти учасникам знайти особисту тишу серед гамору міста або побудувати власний діалог із Богом, а також допомогти молодій людині знайти вихід із життєвих криз.
Учасниками заходу будуть владика Володимир (Груца), владика Петро (Лоза), о. Лука Михайлович, о. Юрко Остапюк, о. Андрій Зелінський, сестра Андрея Якимець, сестра Марія Кінас, психолог Володимир Станчишин, професор Ярослав Грицак, перекладач Андрій Маслюх та інші.
Духовний майданчик діятиме у трьох основних локаціях: у храмі Софії – Премудрості Божої (Молитва прослави, Ісусова молитва, Молитва Тезе, християнська медитація, молитва Псалмами), конференц-залі (конференції, презентація книжки “Просто християнство”) та дерев’яній церкві Блаженних мучеників (місце тиші, духовних розмов та сповіді).
Інтелектуальний майданчик згуртує навколо себе всіх охочих подискутувати важливі питання, що стосуються політики, підприємництва, волонтерства, освіти, подорожей, сучасного життя молоді в соцмережах, можливостей для самореалізації молоді в Україні та відтік мізків закордон та інші. Тут учасникам пропонуються 10 панелей та 40 спікерів, серед яких заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, віце-ректор з академічних питань Українського католицького університету та засновниця Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька, голова Львівської ОДА Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий, відомий львівський креативний підприємець Андрій Худо, співзасновник і керівник онлайн-журналу “The Ukrainians” Тарас Прокопишин, співзасновник платформи масових безкоштовних онлайн-курсів “Prometheus” Іван Примаченко, священик-блогер Тихон Сергій Кульбака, а також численні львівські маркетологи, журналісти, підприємці, психологи, експерти з туризму та інші.
На мистецькому майданчику протягом дня відбуватимуться різноманітні майстер-класи, зокрема: від Школи риторики й ораторського мистецтва Ірини Снітинської "Агрус", театральний майстер-клас від акторів театру імені Лесі Українки, майстер-клас Андрія Майовця з пізнання давньоукраїнського іконопису та інші.
Протягом фестивалю працюватимуть денна та вечірня сцени. На денній можна буде переглянути вистави студентського театру "Сад" і сучасного молодіжного театру "GLORIA", а на вечірній - концерт за участі гуртів “Popry Vse”, “Беz Обмежень” і “Kerygma Project”, а також свідчення військового капелана отця Андрія Зелінського та розіграш путівки на Всесвітній день молоді у Панамі.
На сайті можна ознайомитись із повним списком спікерів і докладною програмою та розкладом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Христианские иконы по доступным ценам Удобный и практичный встраиваемый холодильник Как выиграть в Пари Матч игровые автоматы businesslink.org.ua? Лечение наркомании в Тернополе Удивительный мир гемблинга на сайте Азино 777

Публикации