УГКЦ та РКЦ проведуть форум з формування спільної стратегії роботи в молодіжному апостоляті

05.06.2018 13:34 6

УГКЦ та РКЦ проведуть форум з формування спільної стратегії роботи в молодіжному апостоляті

Участь у форумі візьмуть глава УГКЦ верховний архієпископ Святослав, єпископ-помічник Львівської архідієцезії РКЦ Едвард Кава та близько 100 учасників з усієї України.
Окрім цього, в рамках форуму відбудеться спільна зустріч глави УГКЦ з відповідальними за працю з молоддю в єпархіях УГКЦ і РКЦ, а також “Ярмарка організацій та рухів”, під час якої учасники знайомитимуться і матимуть нагоду презентувати свої спільноти.
Як повідомляє голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк, програма заходу передбачає панельні дискусії “Якою є молодь, її потреби та очікування” та “Як Церква на потреби і очікування молоді відповідає і може відповісти”.
“Це буде зустріч душпастирів, які працюють з молоддю по всій Україні в одній Церкві двох традицій”, — зазначає Орест Гевак, секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.
Захід відбуватиметься з ініціативи Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ та Комісії душпастирства молоді РКЦ в рамках підготовки до XV Синоду єпископів під гаслом “Молодь, віра та розпізнання покликання”, який пройде в Римі в жовтні 2018 року. Святі літургії та молитва Taizé відкриті для відвідування всіма охочими.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Дизельная тепловая пушка Vitals DHС-501 Большой выбор качественной женской обуви из натуральной кожи по доступным ценам Оформление патента на работу иностранцам в Москве Луцьке Хрестовоздвиженське братство відродили на Волині Єпископ УАПЦ взяв участь у церемонії Лицарського ордену в Чехії

Публикации