УГКЦ разом з МЗС України співпрацюватиме задля поширення правди про війну в Україні та визнання Голодомору

15.01.2018 13:13 3

УГКЦ разом з МЗС України співпрацюватиме задля поширення правди про війну в Україні та визнання Голодомору

Відзначено важливу роль гуманітарної ініціативи папи Римського Франциска «Папа для України», яка є найбільш масштабним гуманітарним проектом Католицької Церкви, що реалізується з метою підтримки нашої держави в умовах, які Франциск охарактеризував як війну, що завдає великих страждань населенню.
Суттєвий внесок належить також Міжнародному благодійному фонду «Карітас України», що допомагає людям, які опинилися у складних життєвих обставинах: переселенцям, мешканцям буферної зони, представникам інших уразливих груп населення, котрі потребують захисту та підтримки [програми фонду фінансуються, зокрема, урядами ФРН, Польщі, Нідерландів, Японії, США, Європейським Союзом (Європейська комісія з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги), Карітасами ФРН, Австрії, Польщі, Іспанії, Норвегії, Чехії, Ініціативою «Папа для України»].
Окрема увага в ході зустрічі приділена координації заходів, пов’язаних із 85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 рр. в Україні, що спрямовані на визнання світовою спільнотою Голодомору 1932-1933 рр. в Україні геноцидом українського народу, поширення правдивої інформації про «житницю Європи», населення якої зазнало мільйонних втрат внаслідок штучно організованого голоду. Зазначені заходи відбуватимуться протягом 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самые разнообразные игровые аппараты Как правильно остеклить балкон в Домодедово: основные особенности Сайт с лучшими бесплатными видеослотами Как убрать сажевый фильтр в авто? Как правильно выбрать оружейный сейф?

Публикации