УГКЦ проводить Школи молодіжного християнського лідерства

08.02.2018 12:16 6

УГКЦ проводить Школи молодіжного християнського лідерства

Метою школи є виховувати молодих активних осіб, даючи їм найкращу всебічну підготовку та інструменти для особистісного розвитку, які дозволять їм розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо Церкви та України.
Учасники Школи матимуть можливість розвинути комунікативні, лідерські, фандрейзингові здібності; здобудуть навики ефективної роботи в команді; навчаться вирішувати конфлікти стратегічно мислити, планувати та керувати процесами; отримають теоретичні та практичні навики з написання та реалізації власного проекту. В межах ШМХЛ буде створено простір та умови для поглиблення віри та особистого духовного зросту кожного із учасників Школи через організацію духовно-виховних заходів, духовного наставництва та інтегрованого курсу євангелізації.
Подібні заходи регулярно проводяться в УГКЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Barberking» − настоящий атмосферный барбершоп в Харькове Купить качественный китайский чай Туры в Испанию на Коста дель Соль Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи Хотите арендовать катамаран в Сочи? Обращайтесь в компанию «Sochi Charter»!

Публикации