УГКЦ оприлюднила Декрет про скликання Синоду єпископів 2019 року

20.03.2019 11:22 0

УГКЦ оприлюднила Декрет про скликання Синоду єпископів 2019 року

У м. Києві, при Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ, 12 березня видано Декрет про скликання Священного Синоду Єпископів 2019 року. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Відповідно до канонів 103 та 106, § 2 Кодексу канонів Східних Церков, владою Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав своїм Декретом від 12 березня 2019 року скликає Священний Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви, який відбудеться у м. Рим (Італія) впродовж 1–11 вересня цього року.

Головною темою цього Синоду Єпископів УГКЦ стане «Сопричастя в житті та свідченні Української Греко-Католицької Церкви».

До участі в Синоді запрошені усі єпископи Української Греко-Католицької Церкви, які силою церковного права та своєї присяги мають невідкладний обов’язок брати в ньому участь, та єпископи-емерити.

Як вже повідомлялося, 1 вересня цього року відбудеться Літургія у соборі Святої Софії у Римі (Італія), яку очолить Глава УГКЦ за участі усього єпископату, численного духовенства, монашества та мирян.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/75136/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оформить медицинские справки за один день Актуальный прайс-лист: где и как искать свежие цены на радиодетали Самая вкусная пицца в Киеве с доставкой Ритуальный транспорт в Киеве Очередные попытки правительства Швейцарии взяться за игорный онлайн бизнес

Публикации