УГКЦ готується до проведення екологічних місій

01.09.2017 15:01 24

УГКЦ готується до проведення екологічних місій

Зустріч розпочалася духовно-екологічними міркуваннями о. Назарія Мицка, екореферента Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. Згодом о. Володимир Містерман, заступник керівника Бюро УГКЦ із питань екології, провів панорамний огляд духовно-екологічного вишколу для аніматорів християнських екологічних таборів «ЗеленСвіт-4», який відбувся в Селіне (Хорватія) влітку 2017 року. Опісля естафету перехопили о. О. Кобель, о. М. Дзуль, о. Т. Дзьоба, о. В. Шафран, о. М. Деревенчук і о. М. Кролевський, поділившись досвідом проведення єпархіальних та екзархальних духовно-екологічних таборів «ЗеленСвіт».
У наступному блоці о. Віталій Храбатин, викладач біблійних наук Івано-Франківського богословського університету, зосередив увагу присутніх на поклику Ісуса: де і як «ловити» молодих людей, щоби вони захотіли бути в Церкві й були готові стати на захист створіння Божого.
У третьому блоці відбулося підбиття підсумків і розгляд пропозицій щодо оптимізації праці під час проведення Екомісій 2017 року, а в останній частині д-р Володимир Шеремета, керівник Бюро УГКЦ із питань екології, здійснив короткий огляд діяльності цього бюро від початку року, а також загострив увагу на головних акцентах екологічного служіння Міжєпархіальної екомережі до кінця 2017 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инновации в области химической защиты Кальяны Amy — европейское качество и восточный колорит Ефективність email-розсилок у сучасному маркетингу Видання про священиків з родини Гузарів презентували в Коломиї Помощь адвоката в оспаривании отцовства

Публикации