УГКЦ відкриє у Львові сучасний геріатричний пансіонат

02.02.2018 12:24 0

Львівська обласна рада передала приміщення з галузі охорони здоров'я монастирю василіан, де планують облаштувати сучасний геріатричний пансіонат, розповів заступник голови ЛОР Володимир Гірняк, передає Збруч.

«Сподіваємось, що незабаром у Львівській області почне функціонувати один із перших приватних геріатричних пансіонатів», – заявив Володимир Гірняк.

«На минулому засіданні Львівської обласної ради вирішили передати монастирю василіан приміщення у селі Словіті Золочівського району. Раніше те приміщення належало галузі охорони здоров’я. Це питання на контролі у владики Ігоря Возьняка та юристів УКГЦ.

На цій території планують звести монастир, при якому діятиме пансіонат сучасного типу. Отці, які стажувались за кордоном, отримали корисний досвід, який хочуть матеріалізувати на практиці», – зазначив Володимир Гірняк.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/69944/

Следующая новость
Предыдущая новость

Срочный и недорогой переплет диплома Президент Украины поручил подготовиться к 1030-летию крещения Руси Plitka.ua каталог керамической плитки Комфорт і затишок – і опалення, і кондиціонер Широкий выбор разных семян

Публикации