Три митрополити УПЦ МП благословили акцію протесту проти політики Зеленського

20.10.2019 17:00 0

Три митрополити УПЦ МП благословили акцію протесту проти політики Зеленського

Віруючі УПЦ МП відновлюють акції протесту проти політики президента Володимира Зеленського. Після липневої акції під стінами Адміністрації президента новий протест призначений на 22 жовтня - віруючих вночі привезуть до Києва готувати президенту пікети, вимагаючи скасування проекту "Країна в смартфоні" і продажу української землі, повідомляє портал "Релігія в Україні".

Перша акція протесту віруючих УПЦ МП проти політики Зеленського відбулася в липні 2019 р. Тоді віряни, об'єднані в "Комітет захисту Конституції", протестували під стінами Адміністрації президента проти створення нового органу - Державної служби етнополітики та свободи совісті при реорганизованному Міністерстві культури. На думку протестуваликів, яку транслював офіційний сайт УПЦ МП, у зазначеному державному органі працюють "вороги народу".

На 22 жовтня біля стін Адміністрації президента намічена чергова акція протесту, спрямована вже проти президентського проекту "Країна в смартфоні" та запланованого скасування мораторію на продаж землі в Україні. Як відомо, "Електронна країна" - один з пунктів передвиборної програми президента України, яку нині впроваджує Дмитро Дубілет - міністр Кабінету міністрів. А проект із зняття мораторію на продаж землі України з подальшим продажем місцевим і іноземним структурам озвучив недавно сам Володимир Зеленський.

У зв'язку з цим у соціальних мережах УПЦ МП поширюються анонси із закликом взяти участь в акції протесту. Прихожан планують вночі з 21 на 22 жовтня привезти до Києва і почати з ранку "молитовне стояння" біля офісу президента по вул. Банкова, 11.

Так, в анонсі мережевих груп Одеської єпархії УПЦ МП сказано: "Дорогі брати і сестри! Збираємося 21 жовтня ввечері 21:00. Поїздка на молитовне стояння в м Києва 22 жовтня о 10:00. Біля офісу президента буде стояння проти електронних кодів і продажу нашої землі. Стояння буде проходити за адресою: м Київ вул. Банкова, 11. Пожертвування 450 гр. не байдужих людей просимо допомогти фінансово".

При цьому вказується, що акцію благословили три митрополита УПЦ МП, один з яких засідає у Синоді.

"На проведення стояння є благословення владики Агафангела (Одеса), владики Іринея (Дніпро), владики Володимира (Почаїв). Тому можете говорити, що ми не просто так, від себе зібралися", - стверджується в оголошенні, поширеному в соціальних мережах адміністраторами вайбер -групи "Документи", яка присвячена критиці державної політики в галузі електронних документів.

Віруючі знайшли також підтримку у ченців Почаївської лаври, від яких отримали одкровення, "що той перепис, яку готує Зеленський - це перепис для Антихриста".

"А з приводу стояння, - йдеться в оголошенні, - так це проти впровадження в життя нового указу Президента "Країна в смартфоні", після втілення його в життя, при будь-якому зверненні у держ. органи, при народженні і т. д. буде присвоюватся УНЗР (унікальний номер запису в реєстрі) це номер наскрізний, світовий, який буде передаватися в комп'ютер Звір. Ми, православні, не можемо приймати цей номер, оскільки це вже Апокаліпсис, який відбувається на наших очах. Наші сестри були недавно у Почаєві, і там монахи сказали, що той перепис, який готує Зеленський - це перепис для Антихриста. Там 30 питань в анкеті по числу 30 срібняків, за які Юда продав Христа".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/77509/

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный татуаж в Краснодаре Семинар для йогов по технике медитации Випассана Волонтери передали Святогірській лаврі 10 тон гуманітарної допомоги для переселенців Ассортимент игровых машин на любой вкус Купить диплом колледжа выгодно

Публикации