Трамп пообіцяв ввести у школах обов’язкові молитви

05.01.2020 12:19 3

Трамп пообіцяв ввести у школах обов’язкові молитви

Президент США Дональд Трамп пообіцяв ввести обов'язкову молитву в державних школах. Про це повідомляє Голос Америки.

Трамп розраховує отримати підтримку виборців-прихожан євангелічних Церков. Він виступив в будівлі церкви, яка дотримується «євангелія процвітання» і проповідує, що віруючі отримують нагороду вже в земному житті - у вигляді здоров'я і багатства.

«Ми захищаємо саму релігію, вона перебуває в облозі», - заявив Трамп. «Суспільство без релігії не може процвітати», - також сказав він.

Під час свого виступі Дональд Трамп висміяв кандидата на пост президента від Демократичної партії Піта Буттіджіча за те, що у нього немилозвучне прізвище, а також повідомив, що демократи ведуть війну проти релігії і віруючих.

Присутні бурхливо відреагували на обіцянку президента привнести релігію в школи.

«Дуже скоро я проведу заходи, щоб гарантувати школярам і вчителям Першу поправку (до Конституції) і право молитися в наших школах», - сказав Дональд Трамп.

На виборах 2016 роки за Трампа проголосували більше 80% білих християн-євангелістів. Однак у підтримки Трампа утворилася тріщина в минулому місяці, коли журнал «Християнство сьогодні» надрукував редакційну статтю, в якій говорилося про «надзвичайно аморальній характер» Трампа.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/78414/

Следующая новость
Предыдущая новость

Разработка мобильных приложений для отелей Недвижимость в Испании на выгодных условиях Недорогие авиабилеты в Польшу SMM продвижение «Игродом» - большое количество игр для детей, в которые можно играть в режиме онлайн

Публикации