Театральні колективи запрошують до участі у конкурсі з нагоди 500-річчя Реформації

14.08.2017 18:53 6

Театральні колективи запрошують до участі у конкурсі з нагоди 500-річчя Реформації

Український гуманітарний інститут, заснований християнами-адвентистами, за підтримки Міністерства культури України запрошує студентські і молодіжні театральні колективи України взяти участь у фестивалі-конкурсі, який відбудеться 5 листопада 2017 року за адресою: м. Буча вул. Інститутська 14, багатофункціональний комплекс ПВНЗ «Український гуманітарний інститут».
Метою фестивалю-конкурсу є розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери України, відзначення в Україні 500-річчя Реформації.
В конкурсі беруть участь студентські колективи всіх напрямків театрального мистецтва.
Критерії оцінки: повнота і виразність розкриття теми твору; розкриття і яскравість художніх образів, виконавський рівень; сценічність /пластика, костюм, культура виконання; художнє оформлення вистави, реквізит; дикція акторів; відповідність репертуару віковим особливостям виконавців.
Колективи представляють на конкурс маленькі сценічні форми, моновистави, етюди, вистави або п’єси, які мають композиційно закінчений характер. На вікові групи не розділяються. Тривалість виступу до 20 хв.
Електронну заяву можна заповнити за адресою: https://goo.gl/M1m3mt
Тел.: (063) 205-64-87, e-mail: evdokimova@ugi.edu.ua
Організаційний внесок: 150 грн. Реквізити для оплати: http://ugi.edu.ua/rekviziti-dlya-oplati/

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Лучшая офисная мебель Ответы на основные вопросы о ЭЦП в системе электронного документооборота Услуги груз-такси круглосуточно в Киеве Техническое обследование зданий и сооружений

Публикации