Сім філій НСТУ покажуть наживо Богослужіння до 30-ліття відродження УАПЦ

16.08.2019 23:13 0

Сім філій НСТУ покажуть наживо Богослужіння до 30-ліття відродження УАПЦ

18 серпня о 9:00 регіональні суспільні мовники «UA: Львів», «UA: Тернопіль» «UA: Волинь», «UA: Рівне», «UA: Запоріжжя», «UA: Суми» та «UA: Донбас» транслюватимуть наживо святкове недільне Богослужіння у Свято-Володимирському храмі у Винниках, біля Львова.

Богослужіння відбудеться у рамках урочистостей до 30-ліття відродження Української Автокефальної Православної Церкви, повідомляє сайт «UA: Суспільне мовлення».

Святкову Літургію очолить Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Загалом урочистості триватимуть 16-18 серпня. 16 серпня біля Львівської міської ради представлять фотовиставку світлин часів відновлення УАПЦ.

17 серпня запланована урочиста академія в Національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької та панахида на могилах Патріарха Димитрія та борців за волю України. У Храмі святих апостолів Петра і Павла, що став центром відродження УАПЦ, правитимуть нічну Службу.

У ці дні до Львова приїдуть понад 30 єпископів з усіх єпархій України, духовенство та паломники.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uapc/76856/

Следующая новость
Предыдущая новость

Компания «3DGURU» предлагает качественные услуги 3D печати Строительство мансарды Оригинальные подарки девушкам на 8 марта Аренда мебели и инвентаря для мероприятий в Украине Лучшие способы укрепления склонов

Публикации