Сьогодні низько вклоняємося Богородиці за заступництво України і воїнам - за мужність, Богдан (Дзюрах)

14.10.2018 18:09 6

Від імені УГКЦ секретар Синоду єпископів владика Богдан (Дзюрах) привітав українців з великим днем – Святом Покрови та Захисника Вітчизни. Ці слова владика промовив на Софійській площі перед початком молебню.

«Дякуємо Діві Марії за її покров над нашою землею і народом. За Божу благодать у ці важливі для України дні, для українських Церков, для українських родин, для кожного українця і українки. Сьогодні низько вклоняємося нашим воїнам за мужність, тим, хто перебуває на лікуванні у госпіталях, згадуємо загиблих героїв України. Линемо думками і молитвою до наших побратимів, які на сході України оберігають наш спокій і наше життя», - наголосив владика Богдан і проголосив особливу молитву за Україну.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/73042/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Украине выходят книги о современном взгляде на шариат и кораническом принципе совещания Большой выбор мусульманских четок по недорогой цене Один из популярных игровых порталов с видеослотами На Косівщині покійників до церкви переправляють канатною дорогою Сыграйте в бесплатные игровые аппараты на сайте онлайн казино klub-Vulcan-24

Публикации